Geluwesesteenweg 134| 8940 Wervik | 056 31 15 75

NIEUWE FUNCTIE OP UW MOBIEL TELEFOON TOESTEL

Vanaf heden vindt U ook Werviks Autobedrijf - Bosch Car Service op de gekende en heel prettige App-navigatie Waze.

Gewoon Bosch Car Service Wervik of Werviks Autobedrijf ingeven en je vindt ons altijd.

Proberen maar.Nieuws- heropening 01/12/2020


Wij openen de deuren naar uw persoonlijk stukje geluk.

Beste klant,
Ook al waren we niet volledig van het toneel verdwenen, vanaf dinsdag 01 december zijn onze showroom weer 100% voor u geopend.

Spring zeker binnen in onze showroom en indien u langer wenst te blijven dan 30min, boek dan uw afspraak via ons mailadres joost@werviks-autobedrijf.be of per telefoon 056.31.15.75

Zo hebben we alle tijd om u te begeleiden naar uw persoonlijk stukje geluk.

Uiteraard passen we hierbij de maximale veiligheidsmaatregelen toe, om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen.


Nieuws

____________________________________________________________________

Winterbanden: nu (al) monteren?

We zijn overgeschakeld op het winteruur en dat is traditioneel het gepaste moment om van zomer- naar winterbanden over te schakelen. Meer uitleg!


Zomerbanden verliezen veel van hun efficiëntie van zodra de temperatuur onder 7 °C daalt. Tijdig winterbanden monteren, betekent – in combinatie met een aangepaste rijstijl – een enorme winst op het vlak van de verkeersveiligheid.


Om deze bandenwissels vlot te laten verlopen en een optimale veiligheid te kunnen blijven garanderen, vragen wij om nu al een afspraak te maken zodat onnodige wachttijden worden vermeden.In België zijn winterbanden niet verplicht maar wel aan te raden want ze beschikken over een specifiek rubbermengsel dat een goede grip garandeert op koud wegdek en over een aangepast bandenprofiel met extra lamellen voor natte, winterse omstandigheden”, zegt Filip Rylant, woordvoerder van Traxio. “Daardoor bieden winterbanden aanzienlijk meer grip dan zomerbanden wanneer de temperatuur daalt onder 7 °C. Bij lage temperaturen is de winterband koning, want hij garandeert dan een betere grip en – op besneeuwd wegdek – een tot twee keer kortere remafstand dan de zomerband. Het tijdig vervangen van zomer- door winterbanden draagt dus bij tot een verhoogde veiligheid van elke weggebruiker maar uiteraard is het ook van belang om snelheid en rijstijl aan te passen aan de winterse omstandigheden.”De aankoop van vier winterbanden vereist inderdaad een bijkomende investering, waarbij idealiter nog vier extra velgen komen. Maar tegelijk worden de zomerbanden gespaard tijdens de barre winterperiode en wordt de rijveiligheid aanzienlijk verhoogd, zodat deze uitgave al bij al best te verantwoorden is.Werviks Autobedrijf – Info

(bron: Gocar )
*****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Beste klanten,

 

Op Maandag 11 Mei worden al onze service activiteiten terug opgestart. Wij zijn helemaal klaar om je op een veilige manier te ontvangen met respect voor alle veiligheids- en preventie maatregelen omtrent COVID-19.

U kan dan opnieuw bij ons terecht voor elke interventie (onderhoud, bandenwissel, diagnose of herstelling) aan uw wagen.


Voor het bezichtigen of aankopen van een wagen zijn wij nog altijd bereikbaar via een online platform ( E-mail / Facetime / Whatsapp / …). 


Voor een afspraak kan je ons contacteren via (0032) 056/31.15.75 of via Joost@werviks-autobedrijf.be .

_________________________________________________________________________________


CORONA   CORONA   CORONA  CORONA


Beste klanten,


gezien de uitgebreide Corona- maatregelen opgelegd door de regering is het voor ons onmogelijk om de werkplaatsen op een normale manier geopend te houden en U zoals altijd snel, efficient en correct te bedienen.


Evenwel, mocht U af te rekenen hebben met pech of een ongeval kan U ten allen tijde op ons rekenen.


We blijven bereikbaar op ons normale telefoonnummer 056.31.15.75 of via E-post op joost@werviks-autobedrijf.be.


Alle noodgevallen kunnen en mogen uitgevoerd worden, na afspraak en mits inachtneming van alle regels om de verspreiding van Corona tegen te gaan.


Alsook voor een eventuele aankoop van een voertuig op stock of op bestelling kan U ons ALTIJD bereiken.


We blijven U bijstaan in geval van nood.
Met dank voor Uw begrip.


Werviks Autobedrijf bvba
______________________________________________________________

COMPACTE ACCULADERS / DRUPPELLADERS merk Bosch

Betrouwbaar laden met maximale veiligheid, uiterst geschikt voor Oldtimer / Moto / Boot !

Verschillende varianten mogelijk ...

Nu verkrijgbaar via Werviks Autobedrijf bvba - BOSCH CAR SERVICE 

______________________________________________________________

WINTERBANDENACTIE ! ! !

Michelin Cross Climate +

- 195/65 R16 95V voor €87.50/st incl. BTW - *ALL IN

- 205/55 R16 91H voor €100.00/st incl. BTW - *ALL IN

*ALL IN = Montage & Balanceren & Milieutaksen & Service inbegerepen

Afspraak maken? contacteer +32/56.31.15.75

Tijdelijke actie lopende t.e.m 28/02/2019.

______________________________________________________________


Laat vanaf september tot eind november 2018 een nieuwe set Bosch-ruitenwissers monteren* en ontvang een gratis paraplu. Wanneer u tijdens de actieperiode uw ruitenwissers laat vervangen door een set nieuwe Bosch-ruitenwissers, ontvangt u de gratis paraplu ter plaatse.

*zolang de voorraad strekt, U bekijkt de volledige actievoorwaarden hier.

_______________________________________________________________

Werviks-Autobedrijf zal aanwezig zijn zondag 19 augustus en maandag 20 augustus 2018 op de jaarlijkse braderie van Wervik met een 10-tal nieuwe en jonge tweedehandswagens van Duitse kwaliteit.

Kom gerust een kijkje nemen!

Molenstraat 5, 8940 Wervik

_______________________________________________________________

Werviks Autobedrijf gaat er even tussenuit.
Wij zijn gesloten van 30/07/2018 tot en met 10/08/2018.
Daarna staan wij graag weer tot Uw dienst!
________________________________________________________________

Vanaf heden is Uw leasingwagen ( ARVAL / LEASEPLAN ) ook welkom voor herstelling en/of onderhoud via BOSCH CAR SERVICE.

Bosch Car Service vertrouwt op de kennis en ervaring van Bosch. Bosch verzorgt technische trainingen voor onze monteurs en ontwikkelt diagnoseapparatuur en software voor onze garages. Hiernaast gebruiken al onze garages de hoogwaardige onderdelen van Bosch. Kan een garage het defect aan uw auto toch niet gemakkelijk vinden? Dan staat er een technische Bosch-expert klaar om hen te helpen uw auto weer in orde te maken. Lees hier meer over Bosch.

Dankzij de ondersteuning van een grote organisatie als Bosch, kunnen wij u bij Bosch Car Service, zelfs als er iets mis gaat, verzekeren van een goede en betrouwbare dienstverlening.

Overal gelijkwaardige service

Garages moeten voldoen aan bepaalde basisvoorwaarden om de naam Bosch Car Service te mogen dragen. De basisvoorwaarden zorgen ervoor dat de dienstverlening bij alle Bosch Car Service garages van hetzelfde niveau is. Dit maakt ons betrouwbaar.

Overal dezelfde kwaliteit

Onze monteurs volgen jaarlijks verplicht Bosch-trainingen. Dit zijn zowel technische als servicegerichte trainingen. Hiernaast gebruiken al onze garages onderdelen, apparatuur en software van Bosch. Daarom kunt u bij Bosch Car Service altijd rekenen op werkzaamheden van hoge ‘kwaliteit’ en uitstekende service, ongeacht bij welke vestiging u langsgaat.

______________________________________________________________

Werviks Autobedrijf gaat er even tussenuit.
Wij zijn gesloten van 27/07/2017 tot 15/08/2017.
Daarna staan wij graag weer tot Uw dienst!

_______________________________________________________________


Beste wensen en een gelukkig nieuwjaar - Werviks Autobedrijf Bvba.

_______________________________________________________________

Welkom op de vernieuwde website van Werviks Autobedrijf Bvba!
Met dank aan BertSquared.com