Diensten

Een geselecteerde premium wagen op bestelling

De wagen die u zoekt, bevindt zich niet in ons huidig aanbod? Wij gaan actief op zoek naar de nieuwe of tweedehandswagen die aan uw specifieke wensen voldoet.

U bepaalt het merk, type, kleur, leeftijd, maximale kilometerstand en budget. Wij gaan op zoek naar Uw nieuwe of bijna nieuwe wagen, een wagen door U samengesteld zonder compromissen!

Door jarenlange ervaring in premium merken hebben wij een netwerk uitgebouwd die verder reikt dan onze landgrenzen. Hierdoor kunnen wij zorgvuldig geselecteerde wagens aanbieden die nieuw of zo goed als nieuw zijn.

Deze verkeren steeds in een fabrieksnieuwe staat met zeer lage “geverifieerde” kilometerstand, ongevalvrij en rechtstreeks van fabrikant of merkdealer!

Tweedehands Audi wagens

Diagnose en herstellingen op dealerniveau

Door ons te specialiseren kunnen we een perfecte service en kwaliteit garanderen. Wij beschikken over een volledige werkplaats voor alle onderhoud, diagnose en herstellingen met alle nodige technische ondersteuning en de modernste apparatuur.

Hiervoor gebruiken we dezelfde diagnosetoestellen als bij de dealer. Namelijk ODIS en PassThru alsook de onafhankelijke programma’s VCDS, Bosch en Texa.

Zo is het mogelijk om de originele informatie van de fabrikant te gebruiken voor diagnose en herstelling bij Werviks autobedrijf.

Tweedehands BMW wagens

Diagnose en kalibratie van de nieuwste rijhulpsystemen

ADAS staat voor Advanced Driver Assistance Systems. Ook wel rijhulpsystemen genoemd. Tegenwoordig beschikken steeds meer auto’s over ADAS. Denk aan parkeersensoren, achteruitrijcamera’s, sensoren voor de dode hoek. Deze systemen maken het leven van de bestuurder een stuk eenvoudiger áls ze het goed doen. Naast deze passieve systemen zijn er nog systemen die werken door middel van een camera achter de voorruit, denk aan verkeersbordherkenning, de rijstrookassistent en autonoom remmen.

Na een herstelling of voorruitvervanging moeten de camera’s, sensoren, lidars en radars voor uw eigen veiligheid altijd opnieuw gekalibreerd worden als deze geraakt zijn door de schade.

In de auto moet je op je rijhulpsystemen kunnen vertrouwen. Een herkalibratie is precisiewerk, daarom raden wij aan om dit enkel door specialisten uit te laten voeren. Hiervoor is Werviks autobedrijf voorzien voor het kalibreren van alle moderne rijhulpsystemen. Als bevestiging van de correcte uitvoering ontvangt u hiervoor van ons een certificaat.

Tweedehands Audi wagens

Onderhoud en herstelling met behoud van uw fabrieksgarantie

Met de juiste apparatuur en software is Werviks autobedrijf volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten.

Wij onderhouden uw auto volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U hoeft dus niet verplicht naar de dealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud.

Tweedehands BMW wagens

Onderhoud en herstelling aan uw leasingwagen

Uw leasingvoertuig is via Bosch Car Service bij ons welkom voor onderhoud en/of herstelling. Leasemaatschappijen willen het beste voor hun bestuurders. Zij zien dat wij hoge kwaliteit leveren tegen een goede prijs. Bovendien behoudt u bij ons gewoon de fabrieksgarantie op uw auto.

Zorgeloos autorijden tegen lage kosten, dat is wat telt voor de zakelijke leaserijder én voor de leasemaatschappij waarbij het leasecontract is afgesloten. Werviks autobedrijf – Bosch Car Service heeft met diverse leasemaatschappijen sluitende afspraken gemaakt over vakkundig onderhoud, zodat uw leaseauto altijd in topconditie is. Hierbij hebben wij onze service zo ingericht, dat u altijd mobiel blijft, ook als uw auto voor onderhoud of herstelling in onze werkplaats staat.

Tweedehands Audi wagens

Graphene Ceramic Coating – 5 jaar lakbescherming

– Uiterst water- en vuilafstotend.
– Ultieme diepe glans.
– UV-beschermend.
– Voorkomt schade van krassen, zure regen, oxidatie, uitwerpselen van vogels en insecten.
– …

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!