Gratis pechhulp bij onderhoud

Profiteer van 1 jaar gratis pechhulp bij Werviks Autobedrijf!

Bij Werviks Autobedrijf begrijpen we het belang van zorgeloos rijden. Daarom bieden wij jou een unieke kans om jouw auto in topconditie te houden én te genieten van gemoedsrust onderweg. Laat nu je auto onderhouden in een Bosch Car Service garage en ontvang maar liefst 1 jaar gratis pechhulp!

Met onze gratis pechhulp ben je gedurende een volledig jaar volledig gedekt in heel Europa in het geval van autopech. Dat betekent dat waar je ook bent, onze professionele hulpteams voor je klaar staan om je te helpen bij pech onderweg. En het beste van alles is dat je beschikt over een speciaal telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is, zelfs als je voor je eigen deur staat!

Wat biedt onze gratis pechhulp:

  • Volledige Europese dekking: Of je nu op avontuur gaat binnen Nederland, naar de bergen in de Alpen reist of ergens aan de Middellandse Zee gaat ontspannen, onze pechhulp is geldig in heel Europa.
  • 24/7 Service: Pech kent geen kantooruren. Ons speciale telefoonnummer staat dag en nacht voor je paraat, 7 dagen per week, zodat je altijd op hulp kunt rekenen.
  • Professionele assistentie: Onze deskundige monteurs zullen er alles aan doen om jouw pechsituatie snel op te lossen, zodat je snel weer op weg kunt.
  • Voorwaarden: Ontdek alle voorwaarden: https://www.boschcarservice.com/be/nl/gratis-pechhulp

Bij Werviks Autobedrijf streven we ernaar om jouw rijervaring zo zorgeloos mogelijk te maken. Kies voor professioneel onderhoud en ontvang het extra voordeel van 1 jaar gratis pechhulp. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geniet van de gemoedsrust die komt met de wetenschap dat je in goede handen bent, waar je ook naartoe gaat.

Contacteer ons voor meer info

Rij met vertrouwen, kies voor Werviks Autobedrijf! Interesse? Neem contact met ons op!